wtopli

  • ۰
  • ۰

تحقیق: آماده گردن ترگیب آمیلوز در برگهای Arabidopsis

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

آماده کردن ترکیب آمیلوز در برگهای Arabidopsis

مکانیسم ترکیب آمیلوز را در برگ های Arabidopsis با استفاده از تکنیک های برچسب زنی C بررسی کردیم. در ابتدا این فرضیه را امتحان کردیم که ممکن است malto – oligosaccharides (MOS) به عنوان چاشنی (آستر) برای سنتاز 1 نشاسته ای که دارای دانه های محدود است عمل کند. متوجه شدیم ترکیب افزوده شده آمیلوز در دانه ها جدا شده نشاسته با گلوکز ADP تهیه می شود و MOS تهیه می شود و MOS که با دانه ها مقایسه شده با گلوکز ADP تهیه می گردد. علاوه بر این، با استفاده از گیاهان تغییر پذیر (Matant) جمع آوری کننده MOS متوجه شدیم که نسبت به نوع وحشی آمیلوز بیشتری ترکیب گردید که به مقدار MOS در Vivo ارتباط دارد. زمانی که گیاهان تغییر پذیر و نوع وحشی در موقعیت هایی که هر دو خطوط دارای محتوی مشابه MOS هستند، آزمایش گردیدند، هیچ تفاوتی در ترکیب آمیلوز مشاهده نشده همچنین فرضیه ای را آزمایش کردیم که ممکن است شاخه های آمیلو پکتین به عنوان چاشنی برای سینتاز 1 نشاسته ای که دارای دانه های محدود است عمل کند. در این مدل شاخه های کشیده آمیلو پکتین برای شکل دادن آمیلوز پشت سر هم شکافته می شوند. آزمایشات تعقیب پالس (ضربه) را انجام دادیم پالس گلوکز ADP برای دانه های جدا شده نشاسته یا CO2 را برای گیاهان سالم به کار بردیم، و با دوره تعقیب در اشکال فرعی بدون برچسب دنبال شد. هیچ انتقال برچسب را از قسمتی از آمیلو پکتین به بخش آمیلوز نشاسته در دانه های جدا شده نشاسته و برگ های سالم با وجود تنوع دوره زمانی تجارب و با استفاده از مسیر تغییر پذیری که نشاسته با مقدار بالایی آمیلوز در آن ترکیب می شود، کشف نکردیم. بنابراین هیچ مدرکی در ترکیب آمیلوز آستر شده Arabidopsis در Arabidopsis وجود ندارد. در نظر می گیریم که MOS آسترهایی برای ترکیب آمیلوز در برگ های Arabidopsis هستند.

نشاسته از دو پلیمر گلوکان (glucan): آمیلو پکتین و آمیلوز تشکیل شده است % 70 یا بیشتر نشاسته گیاهان نوع وحشی، آمیلوپکتین است. آن مولکول بزرگی است که به اندازه زیادی شاخه بندی شده در حالی که آمیلوز کوچکتر بوده و زیاد شاخه بندی نشده است مولکول های آمیلو پکتین برای شکل دادن ماتریکس نیمه بلوری سازماندهی شده اند و مولکول های آمیلوز در حالت نامنظمی در این ماتریکس قرار دارند. آمیلوز و آمیلو پکتین به طور همزمان در طور بیوسنتز دانه نشاسته ترکیب می شوند. بررسی ضد حسی و جهشی نشان داده که ستیاز نشاسته دانه محدود آنزیم 1 منحصرا مسئول ترکیب آمیلوز است. ایزو فرم های سیتاز نشاسته که مسئول ترکیب آمیلو پکتین هستند اساسا به همراه بخشی از این پروتئین هایی که در ماتریکس دانه گنجانده شده اند در شکل قابل حل Plastid جای گرفته اند. بنابراین، حتی زمانی که دانه ها محدود هستند این ایزوفرم ها آمیلوز را ترکیب نمی کنند.

GPSS انتقال باقیمانده گلوکزی یک ADP-GlC را در انتهای کاهش ناپذیر آستر گلوکان کاتالیز میکند، اما نوع این آستر در Vivo مشخص نیست. در ابتدا، ممکن است MOS قابل حل به عنوان استر برای ترکیب آمیلوز عمل کند. زمانی که با دانه های مجزای نشاسته نخود فرنگی، سیب زمینی و جلبک سبز غیر سلولی Chlamydomonas reinhardtii تهیه می شود، MOS بین دو و هفت واحد گلوکز در طول برای شکل دادن آمیلوز در حدود ماتریکس دانه از طریق افزودن گلوکز از گلوکز ADP کشیده می شوند دوما ممکن است شاخه های آمیلو پکتین در حدود ماتریکس از طریق GBSS کشیده و سپس برای شکل دادن آمیلوز شکافته شوند. کار اخیر با دانه های نشاسته که از C. reinhardtii جدا شده این ایده را تضمین کرده است. Vandewal و همکارانش دریافتند که گلوکز گلوکز ADP داخل بخشی از آمیلو پکتین ادغام می شود اما در طول رشد نهفته دانه ها، به بخش آمیلوز انتقال می یابد. در طی این رشد نهفته نیز محتوی آمیلوز در دانه ها افزایش می یابد. این نتایج مطابق ایده ای است که آمیلو پکتین برای GBSS آستر است و آمیلوز از طریق شکافتن زنجیره طولنی توسط فعل و انفعال آنزیمی نامشخص شکل می یابد.

GBSS در حدود دانه های نشاسته ای که از سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و embryos نخود فرنگی جدا شده نیز می تواند گلوکز از گلوکز ADP به شاخه های آمیلو پکتین انتقال دهد. بنابراین برای این گونه هایی که شاخه ها برای شکل دادن آمیلوز شکافته می شوند مدرکی وجود ندارد.

هر دو مدل برا چیدن برگ و ترکیب آمیلوز براساس آزمایشاتی است که در Uitro (مایع زجاجیه) انجام شده اگر چه با فراهم آوردن سرنخ های حیاتی، چنین آزمایشاتی نمی تواند نوع آستر را برای ترکیب آمیلوز در Vivo آنزیم های قابل حل ترکیب نشاسته سایر اجزای Plastid شسته شده و ترکیبات آمیلوز در انزوا روی می دهد. این ممکن است شامل فاکتورهایی نشود که بر ترکیب آمیلوز در









سایر محصولات :
تحقیق: آماده گردن ترگیب آمیلوز در برگهای Arabidopsis

تحقیق: آماده گردن ترگیب...

تحقیق آلودگی صوتی ، غول آرام

تحقیق آلودگی صوتی ،...

تحقیق آلودگی خاک

تحقیق آلودگی خاک...

تحقیق در مورد ادامه روستا

تحقیق در مورد ادامه...

آلودگی محیط زیست 2

آلودگی محیط زیست...

دانلود پاورپوینت تحلیل محله عودلاجان

دانلود پاورپوینت تحلیل محله عودلاجان...

پاور پوینت در مورد سلول و اندامکهای داخل سلول

پاور پوینت در مورد سلول و اندامکهای...

تحقیق در مورد ساخت و تولید صنعت جوشکاری ، پیشرفت تکنولوژی و شرایط جدید کار 17 ص

تحقیق در مورد ساخت و...

تحقیق در مورد ارتباط بزرگترها با جوانان 9 ص

تحقیق در مورد ارتباط بزرگترها با جوانان...

تحقیق آلودگی آب

تحقیق آلودگی آب...

تحقیق آلودگی آبهای زیر زمینی

تحقیق آلودگی آبهای زیر زمینی...

تحقیق آلودگی هوا

تحقیق آلودگی هوا...

تحقیق آلن دیوید سوکال

تحقیق آلن دیوید سوکال...

آلودگی صوتی2

آلودگی صوتی2...

تحقیق آلفرد هیچکاک

تحقیق آلفرد هیچکاک...

تحقیق آلبرت انیشتین

تحقیق آلبرت انیشتین...

تحقیق در مورد اربعین

تحقیق در مورد اربعین...

تحقیق در مورد زندگینامه شهید سید مرتضی آوینی

تحقیق در مورد...

آلودگی صوتی

آلودگی صوتی...

تحقیق آقا محمد خان قاجار

تحقیق آقا محمد خان قاجار...

تحقیق در مورد اخلاق و فقه

تحقیق در مورد اخلاق و فقه...

تحقیق آل بویه نخستین سلسله قدرتمند شیعه

تحقیق آل بویه...

تحقیق آفات پسته

تحقیق آفات پسته...

تحقیق آفرینش انسان از دیدگاه دانشمندان

تحقیق آفرینش انسان از دیدگاه دانشمندان...

تحقیق آفرینش انسان

تحقیق آفرینش انسان...

تحقیق در مورد اخلاق عملى و الگوهاى آن

تحقیق در مورد اخلاق عملى و...

تحقیق آفتابگردان

تحقیق آفتابگردان...

آلودگی صوتی ، غول آرام 24ص

آلودگی صوتی ،...

تحقیق در مورد زندگینامه امام صادق

تحقیق در مورد زندگینامه...

تحقیق آفات و بیماریهای زیتون

تحقیق آفات و بیماریهای زیتون...

تحقیق آشنایی با فناوری DVD

تحقیق آشنایی با...

تحقیق در مورد اخلاق جنسی مطهری

تحقیق در مورد اخلاق جنسی مطهری...

آلودگی صوتی 6ص

آلودگی صوتی ...

تحقیق در مورد اخته کردن گوساله نر

تحقیق در مورد اخته کردن گوساله...

تحقیق در مورد زندگینامه حضرت زهرا س

تحقیق در مورد زندگینامه...

تحقیق در مورد اخلاق اسلامی 6

تحقیق در مورد اخلاق اسلامی...

تحقیق آغاز خلقت انسان

تحقیق آغاز خلقت انسان...

تحقیق آشنایی با مفهوم صادرات و بازاریابی و برخی مفاهیم بازرگانی

تحقیق آشنایی با...

تحقیق آشنایی با رشته میکروبیولوژی

تحقیق آشنایی با رشته میکروبیولوژی...

آلودگی صوتی 2

آلودگی صوتی 2...

تحقیق آشنایی با آیین هنوئیسم

تحقیق آشنایی با آیین هنوئیسم...

پاور پوینت در مورد سیستم های اطلاعات مدیریت پیشرفته

پاور پوینت در مورد سیستم های...

تحقیق آشنایی با Access

تحقیق آشنایی با Access...

تحقیق در مورد اخلاق از دیدگاه روسو و ولتر 10 ص

تحقیق در مورد اخلاق از دیدگاه روسو...

تحقیق در مورد زندگانی امام رضا

تحقیق در مورد زندگانی...

آلودگی ترافیک 8ص

آلودگی ترافیک 8ص...

تحقیق در مورد احداث باغ زیتون

تحقیق در مورد احداث باغ زیتون...

تحقیق آشنایی مقدماتی با برنامه ریزی و توسعه منابع آب وباران

تحقیق آشنایی مقدماتی با برنامه ریزی...

پاور پوینت در مورد شهادت آب

پاور پوینت در مورد...

تحقیق آشنایی با معماری ژاپنی

تحقیق آشنایی با معماری ژاپنی...

تحقیق درباره گشتاور نیرو
تحقیق درباره گزارش تحلیلی از بورس دبی
تحقیق درباره گرما
تحقیق درباره گرما مادر انرژی‌ها
تحقیق درباره گذر از دامداری سنتی به دامداری صنعتی و نقش آموزش و ترویج
مقاله درمورد پروین دولت آبادی
تحقیق درباره: بهداشت روانی دانش آموزان
تحقیق. آسم
تحقیق درباره تمدن بین النهرین
تحقیق. آسانسور
تحقیق درباره: بهداشت روانی دانش آموزان
تحقیق درباره لیفتراک 55 ص
تحقیق درباره نقش محبت و مهرورزی در تعلیم و تربیت
تحقیق درباره تمدن بین النهرین
تحقیقی درمورد فرار از مدرسه و راه درمان آن

کلمات کلیدی :شکل دادن آمیلوز های آمیلو پکین برای رکیب آمیلوز آمیلو پکین برای دادن آمیلوز شکافه گیاهان غییر پذیر آماده گردن رگیب آمیلو پکین رکیب آمیلوز دانه های گلوکز adp جدا شده شکل دادن برای شکل دادن آمیلوز های آمیلو شاخه های آمیلوز نشاسه آمیلو گلوکز arabidopsis ماریکس
  • ۹۶/۰۷/۲۷
  • دریاچه زیبا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی